Zásady ochrany osobních údajů pro online stahování videa

Poslední aktualizace 11. října 2021

Děkujeme, že jste se rozhodli být součástí naší komunity na adrese online-videos-downloader.com. Zavázali jsme se chránit vaše osobní údaje a vaše právo na soukromí. Máte-li jakékoli dotazy nebo obavy týkající se tohoto oznámení o ochraně osobních údajů nebo našich postupů s ohledem na vaše osobní údaje, kontaktujte nás na adrese https://online-videos-downloader.com/Kontakt.

Toto oznámení o ochraně osobních údajů popisuje, jak můžeme použít vaše údaje, pokud:
Navštivte naše webové stránky na adrese https://online-videos-downloader.com/
Spolupracujte s námi jinými souvisejícími způsoby – včetně prodeje, marketingu nebo akcí
v tomto oznámení o ochraně osobních údajů, pokud odkazujeme na:

„Webové stránky“, máme na mysli jakoukoli naši webovou stránku, která odkazuje na tyto zásady nebo na ně odkazuje
„Služby“, máme na mysli naše webové stránky a další související služby, včetně prodeje, marketingu nebo akcí
Účelem tohoto oznámení o ochraně osobních údajů je co nejjasnějším způsobem vám vysvětlit, jaké informace shromažďujeme, jak je používáme a jaká máte v souvislosti s nimi práva. Pokud jsou v tomto oznámení o ochraně osobních údajů nějaké podmínky, s nimiž nesouhlasíte, okamžitě přestaňte používat naše služby.

Přečtěte si prosím pozorně toto oznámení o ochraně osobních údajů, protože vám pomůže pochopit, co děláme s informacemi, které shromažďujeme.

OBSAH

1. JAKÉ INFORMACE Sbíráme?
2. JAK POUŽÍVÁME VAŠE INFORMACE?
3. BUDOU VAŠE INFORMACE sdíleny s kýmkoli?
4. KDO BUDOU SVOJE INFORMACE sdíleny?
5. POUŽÍVÁME COOKIES A JINÉ OBCHODNÍ TECHNOLOGIE?
6. JE VAŠE INFORMACE PŘENOSOVÁNA MEZINÁRODNÍ?
7. JAK DLOUHODOBĚ UCHOVÁVÁME VAŠE INFORMACE?
8. JAK UCHOVÁVÁME BEZPEČNÉ INFORMACE?
9. JAKÉ JSOU VAŠE PRÁVA O SOUKROMÍ?
10. OVLÁDACÍ PRVKY PRO NEDODRŽUJÍCÍ VLASTNOSTI
11. Mají obyvatelé CALIFORNIA ZVLÁŠTNÍ PRÁVA O SOUKROMÍ?
12. DĚLÁME AKTUALIZACE TOHOTO OZNÁMENÍ?
13. JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT O TOMTO OZNÁMENÍ?
14. JAK MŮŽETE ZKONTROLOVAT, AKTUALIZOVAT NEBO ODSTRANIT DATA, KTERÉ OD VÁS Sbíráme?

1. JAKÉ INFORMACE Sbíráme?

Osobní údaje, které nám poskytnete

Stručně řečeno: Shromažďujeme osobní údaje, které nám poskytnete.
Shromažďujeme osobní údaje, které nám dobrovolně poskytnete, když projevíte zájem získat informace o nás nebo našich produktech a službách, když se účastníte aktivit na Webových stránkách nebo jinak, když nás kontaktujete.
Osobní údaje, které shromažďujeme, závisí na kontextu vašich interakcí s námi a na webových stránkách, vašich volbách a produktech a funkcích, které používáte. Osobní údaje, které shromažďujeme, mohou zahrnovat následující:
Všechny osobní údaje, které nám poskytnete, musí být pravdivé, úplné a přesné a vy nás musíte informovat o všech změnách těchto osobních údajů.

Informace se automaticky shromažďují

Ve zkratce: Některé informace – jako je vaše adresa internetového protokolu (IP) a/nebo vlastnosti prohlížeče a zařízení – se shromažďují automaticky, když navštívíte naše webové stránky.

Automaticky shromažďujeme určité informace, když navštívíte, používáte nebo prohlížíte webové stránky. Tyto informace neodhalují vaši konkrétní identitu (jako je vaše jméno nebo kontaktní údaje), ale mohou zahrnovat informace o zařízení a použití, jako je vaše IP adresa, vlastnosti prohlížeče a zařízení, operační systém, jazykové preference, odkazující adresy URL, název zařízení, země, umístění. , informace o tom, jak a kdy používáte naše webové stránky a další technické informace. Tyto informace jsou primárně potřeba k udržení bezpečnosti a provozu našich webových stránek a pro naše interní analýzy a účely podávání zpráv.
Stejně jako mnoho jiných podniků shromažďujeme informace také prostřednictvím cookies a podobných technologií.
Informace, které shromažďujeme, zahrnují:
Log a údaje o používání. Záznamy a údaje o používání jsou informace týkající se služeb, diagnostiky, použití a výkonu, které naše servery automaticky shromažďují, když přistupujete na naše webové stránky nebo je používáte, a které zaznamenáváme do souborů protokolu. V závislosti na tom, jak s námi komunikujete, mohou tato data protokolu zahrnovat vaši IP adresu, informace o zařízení, typ a nastavení prohlížeče a informace o vaší aktivitě na Webu (jako je datum/časová razítka spojená s vaším používáním, zobrazené stránky a soubory, vyhledávání a další akce, které provádíte, jako jsou funkce, které používáte), informace o událostech zařízení (jako je aktivita systému, chybová hlášení (někdy nazývaná „chybové výpisy“) a nastavení hardwaru).

Data zařízení. Shromažďujeme údaje o zařízení, jako jsou informace o vašem počítači, telefonu, tabletu nebo jiném zařízení, které používáte k přístupu na web. V závislosti na použitém zařízení mohou tato data zařízení zahrnovat informace, jako je vaše IP adresa (nebo proxy server), identifikační čísla zařízení a aplikací, umístění, typ prohlížeče, model hardwaru poskytovatel internetových služeb a/nebo mobilní operátor, operační systém a konfigurace systému. informace.

Údaje o poloze. Shromažďujeme údaje o poloze, jako jsou informace o poloze vašeho zařízení, které mohou být přesné nebo nepřesné. Množství informací, které shromažďujeme, závisí na typu a nastavení zařízení, které používáte k přístupu na web. Můžeme například používat GPS a další technologie ke shromažďování geolokačních údajů, které nám sdělují vaši aktuální polohu (na základě vaší IP adresy). Můžete se odhlásit ze shromažďování těchto informací, a to buď odmítnutím přístupu k informacím, nebo deaktivací nastavení polohy na vašem zařízení. Upozorňujeme však, že pokud se rozhodnete odhlásit, možná nebudete moci používat určité aspekty Služeb.

Informace získané z jiných zdrojů

Stručně: Můžeme shromažďovat omezené údaje z veřejných databází, marketingových partnerů a dalších externích zdrojů.

Abychom zlepšili naši schopnost poskytovat vám relevantní marketing, nabídky a služby a aktualizovat naše záznamy, můžeme o vás získávat informace z jiných zdrojů, jako jsou veřejné databáze, společné marketingové partnery, přidružené programy, poskytovatelé dat a také od jiné třetí strany. Tyto informace zahrnují poštovní adresy, pracovní pozice, e-mailové adresy, telefonní čísla, údaje o záměrech (nebo údaje o chování uživatelů), adresy internetového protokolu (IP), profily sociálních médií, adresy URL sociálních médií a vlastní profily pro účely cílené reklamy a propagace akcí. .

2. JAK POUŽÍVÁME VAŠE INFORMACE?

Ve zkratce: Vaše údaje zpracováváme pro účely založené na oprávněných obchodních zájmech, plnění naší smlouvy s vámi, dodržování našich zákonných povinností a/nebo vašeho souhlasu.

Osobní údaje shromážděné prostřednictvím našich webových stránek používáme pro různé obchodní účely popsané níže. Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracováváme na základě našich oprávněných obchodních zájmů, abychom s vámi uzavřeli nebo splnili smlouvu, s vaším souhlasem a/nebo abychom splnili naše zákonné povinnosti. U každého níže uvedeného účelu uvádíme konkrétní důvody zpracování, na které se spoléháme.
Používáme informace, které shromažďujeme nebo přijímáme:

Abychom vám zasílali administrativní informace. Vaše osobní údaje můžeme použít k zasílání informací o produktech, službách a nových funkcích a/nebo informací o změnách našich podmínek a zásad.
K ochraně našich služeb. Vaše údaje můžeme použít jako součást našeho úsilí udržet naše webové stránky v bezpečí (například pro sledování a prevenci podvodů).
Prosazovat naše podmínky a zásady pro obchodní účely, dodržovat právní a regulační požadavky nebo v souvislosti s naší smlouvou.
Reagovat na právní požadavky a předcházet škodám. Pokud obdržíme předvolání nebo jinou právní žádost, možná budeme muset zkontrolovat údaje, které uchováváme, abychom určili, jak reagovat.
Plňte a spravujte své objednávky. Vaše údaje můžeme použít k plnění a správě vašich objednávek, plateb, vracení a výměn provedených prostřednictvím webové stránky.
Správa losování o ceny a soutěží. Vaše údaje můžeme použít ke správě slosování o ceny a soutěží, když se rozhodnete zúčastnit se našich soutěží.
Poskytovat a usnadňovat poskytování služeb uživateli. Vaše údaje můžeme použít k tomu, abychom vám poskytli požadovanou službu.
Reagovat na dotazy uživatelů/nabízet uživatelům podporu. Vaše údaje můžeme použít k zodpovězení vašich dotazů a řešení jakýchkoli potenciálních problémů, které byste mohli mít s používáním našich Služeb.
K zasílání marketingových a propagačních sdělení. My a/nebo naši marketingoví partneři třetích stran můžeme použít osobní údaje, které nám zašlete, pro naše marketingové účely, pokud je to v souladu s vašimi marketingovými preferencemi. Například při vyjádření zájmu o získání informací o nás nebo našich Webových stránkách, přihlášení k odběru marketingu nebo jiného kontaktování od vás budeme shromažďovat osobní údaje. Zasílání našich marketingových e-mailů můžete kdykoli odhlásit (viz níže „JAKÁ JSOU VAŠE PRÁVA NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ?“).
Poskytněte vám cílenou reklamu. Vaše údaje můžeme použít k vývoji a zobrazování personalizovaného obsahu a reklamy (a spolupracovat s třetími stranami, které tak činí) přizpůsobené vašim zájmům a/nebo umístění a k měření jejich účinnosti.

3. BUDOU VAŠE INFORMACE sdíleny s kýmkoli?

Stručně: Informace sdílíme pouze s vaším souhlasem, abychom dodrželi zákony, abychom vám mohli poskytovat služby, chránit vaše práva nebo plnit obchodní povinnosti.

Vaše údaje, které uchováváme, můžeme zpracovávat nebo sdílet na základě následujícího právního základu:
Konkrétně můžeme potřebovat zpracovat vaše data nebo sdílet vaše osobní údaje v následujících situacích:
Obchodní převody. Vaše informace můžeme sdílet nebo převádět v souvislosti s jakoukoli fúzí nebo během jednání o jakékoli fúzi, prodeji aktiv společnosti, financování nebo akvizici celého našeho podnikání nebo jeho části jiné společnosti.
Prodejci, konzultanti a další poskytovatelé služeb třetích stran. Vaše údaje můžeme sdílet s prodejci, poskytovateli služeb, dodavateli nebo zástupci třetích stran, kteří pro nás nebo naším jménem provádějí služby, a k provedení této práce vyžadují přístup k takovým informacím. Příklady zahrnují: zpracování plateb, analýzu dat, doručování e-mailů, hostingové služby, zákaznický servis a marketingové aktivity. Vybraným třetím stranám můžeme povolit používat technologii sledování na webových stránkách, což jim umožní shromažďovat údaje naším jménem o tom, jak v průběhu času interagujete s našimi webovými stránkami. Tyto informace mohou být mimo jiné použity k analýze a sledování dat, určování popularity určitého obsahu, stránek nebo funkcí a k lepšímu pochopení online aktivit. Pokud není uvedeno v tomto oznámení, nesdílíme, neprodáváme, nepronajímáme ani nevyměňujeme žádné vaše informace s třetími stranami pro jejich propagační účely. S našimi zpracovateli údajů máme uzavřené smlouvy, které jsou navrženy tak, aby pomáhaly chránit vaše osobní údaje. To znamená, že s vašimi osobními údaji nemohou nic dělat, pokud jim k tomu nedáme pokyn. Rovněž nebudou sdílet vaše osobní údaje s žádnou organizací kromě nás. Rovněž se zavazují chránit údaje, které uchovávají, naším jménem a uchovávat je po dobu, kterou určíme.
Inzerenti třetích stran. Můžeme využít reklamní společnosti třetích stran k zobrazování reklam, když navštívíte nebo používáte webovou stránku. Tyto společnosti mohou používat informace o vašich návštěvách našich webových stránek a jiných webových stránek, které jsou obsaženy ve webových souborech cookie a jiných technologiích sledování, aby mohly poskytovat reklamy na zboží a služby, které vás zajímají.

4. KDO BUDOU SVOJE INFORMACE sdíleny?

Stručně řečeno: Informace sdílíme pouze s následujícími třetími stranami.

Vaše údaje sdílíme a zveřejňujeme pouze s následujícími třetími stranami. Pokud jsme zpracovali vaše údaje na základě vašeho souhlasu a přejete si svůj souhlas odvolat, kontaktujte nás prosím pomocí kontaktních údajů uvedených v části níže s názvem „JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT S TÍMTO OZNÁMENÍM?“.
Reklama, přímý marketing a tvorba olova
Google AdSense
Optimalizace obsahu
Google Site Search a Google Fonts
Sdílení sociálních médií a reklama
AddToAny
Webové a mobilní analýzy
Google Analytics

5. POUŽÍVÁME COOKIES A JINÉ OBCHODNÍ TECHNOLOGIE?

Stručně řečeno: Ke shromažďování a ukládání vašich informací můžeme používat soubory cookie a další sledovací technologie.

K přístupu nebo ukládání informací můžeme používat soubory cookie a podobné technologie sledování (jako jsou webové majáky a pixely). Konkrétní informace o tom, jak takové technologie používáme a jak můžete odmítnout určité soubory cookie, jsou uvedeny v našem upozornění na soubory cookie.

6. JE VAŠE INFORMACE PŘENOSOVÁNA MEZINÁRODNÍ?

Stručně řečeno: Můžeme přenášet, ukládat a zpracovávat vaše informace v jiných zemích, než je vaše.

Naše servery se nacházejí ve Spojených státech a Irsku. Pokud na naše webové stránky přistupujete ze zemí mimo Spojené státy a Irsko, uvědomte si prosím, že vaše informace mohou být přeneseny, uloženy a zpracovány námi v našich zařízeních a třetími stranami, se kterými můžeme sdílet vaše osobní údaje (viz „BUDOU VAŠE INFORMACE SDÍLENY S NĚKÝM?“ výše), ve Spojených státech, Irsku a dalších zemích.

Pokud jste rezidentem v Evropském hospodářském prostoru (EHP) nebo ve Spojeném království (Velké Británii), pak tyto země nemusí mít nutně zákony na ochranu údajů nebo jiné podobné zákony tak komplexní jako zákony ve vaší zemi. Přijmeme však veškerá nezbytná opatření k ochraně vašich osobních údajů v souladu s tímto oznámením o ochraně osobních údajů a příslušnými zákony.

Standardní smluvní doložky Evropské komise:

Zavedli jsme opatření na ochranu vašich osobních údajů, včetně použití standardních smluvních doložek Evropské komise pro přenosy osobních údajů mezi společnostmi naší skupiny a mezi námi a našimi poskytovateli – třetími stranami. Tyto klauzule vyžadují, aby všichni příjemci chránili všechny osobní údaje, které zpracovávají, pocházející z EHP nebo Spojeného království v souladu s evropskými zákony a předpisy o ochraně údajů. Naše smlouvy o zpracování údajů, které zahrnují standardní smluvní doložky, lze poskytnout na vyžádání/jsou k dispozici zde: https://policies.google.com/privacy?hl=cs. Zavedli jsme podobná vhodná ochranná opatření s našimi poskytovateli služeb a partnery třetích stran a další podrobnosti lze poskytnout na vyžádání.

Závazná firemní pravidla:

Patří mezi ně soubor Závazných podnikových pravidel (“BCR”) vytvořených a implementovaných __________. Naše BCR byly uznány úřady pro ochranu údajů EHP a Spojeného království jako poskytující odpovídající úroveň ochrany osobních údajů, které mezinárodně zpracováváme. Kopii našich BCR naleznete zde: https://policies.google.com/privacy?hl=cs.

7. JAK DLOUHODOBĚ UCHOVÁVÁME VAŠE INFORMACE?

Stručně: Vaše údaje uchováváme tak dlouho, jak je to nezbytné pro splnění účelů uvedených v tomto oznámení o ochraně osobních údajů, pokud zákon nevyžaduje jinak.

Vaše osobní údaje budeme uchovávat pouze po dobu nezbytně nutnou pro účely uvedené v tomto oznámení o ochraně osobních údajů, pokud zákon nevyžaduje nebo nepovoluje delší dobu uchovávání (například daňové, účetní nebo jiné právní požadavky). Žádný účel tohoto oznámení nebude vyžadovat, abychom vaše osobní údaje uchovávali déle než __________.

Pokud nebudeme mít legitimní obchodní potřebu zpracovávat vaše osobní údaje, tyto údaje buď smažeme, nebo anonymizujeme, nebo pokud to není možné (například proto, že vaše osobní údaje byly uloženy v záložních archivech), bezpečně ukládat vaše osobní údaje a izolovat je od dalšího zpracování, dokud nebude možné jejich smazání.

8. JAK UCHOVÁVÁME BEZPEČNÉ INFORMACE?

Ve zkratce: Naším cílem je chránit vaše osobní údaje prostřednictvím systému organizačních a technických bezpečnostních opatření.

Zavedli jsme vhodná technická a organizační bezpečnostní opatření určená k ochraně bezpečnosti jakýchkoli osobních údajů, které zpracováváme. Navzdory našim zárukám a snahám o zabezpečení vašich informací však nelze zaručit 100% bezpečnost žádného elektronického přenosu přes internet nebo technologie ukládání informací, takže nemůžeme slíbit ani zaručit, že hackeři, kybernetičtí zločinci nebo jiné neoprávněné třetí strany nebudou schopni porazit naši bezpečnost a nesprávně shromažďovat, přistupovat, krást nebo upravovat vaše informace. Přestože uděláme maximum pro ochranu vašich osobních údajů, přenos osobních údajů na naše webové stránky a z nich je na vaše vlastní riziko. Na webovou stránku byste měli přistupovat pouze v zabezpečeném prostředí.

9. JAKÉ JSOU VAŠE PRÁVA O SOUKROMÍ?

Stručně: V některých regionech, jako je Evropský hospodářský prostor (EHP) a Spojené království (Spojené království), máte práva, která vám umožňují lepší přístup k vašim osobním údajům a větší kontrolu nad nimi. Svůj účet můžete kdykoli zkontrolovat, změnit nebo ukončit.

V některých regionech (jako EHP a Spojené království) máte určitá práva podle platných zákonů na ochranu údajů. Mohou zahrnovat právo (i) požádat o přístup a získat kopii vašich osobních údajů, (ii) požádat o opravu nebo výmaz; (iii) omezit zpracování vašich osobních údajů; a (iv) případně na přenositelnost údajů. Za určitých okolností můžete mít také právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. K podání takové žádosti použijte níže uvedené kontaktní údaje. Každou žádost zvážíme a budeme jednat v souladu s platnými zákony na ochranu údajů.

Pokud se spoléháme na váš souhlas se zpracováním vašich osobních údajů, máte právo svůj souhlas kdykoli odvolat. Vezměte však na vědomí, že to neovlivní zákonnost zpracování před jeho odvoláním, ani to neovlivní zpracování vašich osobních údajů prováděné na základě jiných zákonných důvodů zpracování, než je souhlas.

Pokud máte bydliště v EHP nebo Spojeném království a domníváte se, že vaše osobní údaje zpracováváme nezákonně, máte také právo podat stížnost u místního dozorového úřadu pro ochranu údajů. Jejich kontaktní údaje naleznete zde: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Pokud máte bydliště ve Švýcarsku, kontaktní údaje na úřady pro ochranu údajů jsou k dispozici zde: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Soubory cookie a podobné technologie: Většina webových prohlížečů je ve výchozím nastavení nastavena na přijímání souborů cookie. Pokud chcete, můžete obvykle nastavit svůj prohlížeč tak, aby odstraňoval soubory cookie a odmítal soubory cookie. Pokud se rozhodnete soubory cookie odstranit nebo soubory cookie odmítnout, může to ovlivnit určité funkce nebo služby naší webové stránky. Chcete-li se odhlásit ze zájmově orientované reklamy inzerentů na našich webových stránkách, navštivte http://www.aboutads.info/choices/.

10. OVLÁDACÍ PRVKY PRO NEDODRŽUJÍCÍ VLASTNOSTI

Většina webových prohlížečů a některých mobilních operačních systémů a mobilních aplikací obsahuje funkci Do-Not-Track („DNT“) nebo nastavení, které můžete aktivovat, aby signalizovalo vaše preference soukromí, aby nebyly sledovány a shromažďovány údaje o vašich aktivitách online procházení. V této fázi nebyl dokončen jednotný technologický standard pro rozpoznávání a implementaci signálů DNT. Z tohoto důvodu momentálně nereagujeme na signály prohlížeče DNT ani na žádný jiný mechanismus, který automaticky sděluje vaši volbu, která nebude online sledována. Pokud bude přijat standard pro online sledování, který musíme v budoucnu dodržovat, budeme vás o tomto postupu informovat v revidované verzi tohoto oznámení o ochraně osobních údajů.

11. Mají obyvatelé CALIFORNIA ZVLÁŠTNÍ PRÁVA O SOUKROMÍ?

Stručně řečeno: Ano, pokud jste obyvatelem Kalifornie, máte zvláštní práva týkající se přístupu k vašim osobním údajům.

Kalifornský občanský zákoník Sekce 1798.83, známá také jako zákon „Shine the Light“, umožňuje našim uživatelům, kteří jsou obyvateli Kalifornie, požádat o informace o kategoriích osobních údajů (pokud existují), a to jednou ročně a bezplatně. třetím osobám pro účely přímého marketingu a jména a adresy všech třetích stran, s nimiž jsme v bezprostředně předcházejícím kalendářním roce sdíleli osobní údaje. Pokud jste rezidentem Kalifornie a chcete takovou žádost podat, zašlete nám prosím svou žádost písemně pomocí níže uvedených kontaktních informací.

Pokud je vám méně než 18 let, bydlíte v Kalifornii a máte registrovaný účet na webové stránce, máte právo požádat o odstranění nechtěných dat, která veřejně zveřejníte na webových stránkách. Chcete-li požádat o odstranění takových údajů, kontaktujte nás pomocí kontaktních údajů uvedených níže a uveďte e-mailovou adresu spojenou s vaším účtem a prohlášení, že sídlíte v Kalifornii. Zajistíme, aby data nebyla veřejně zobrazena na Webových stránkách, ale prosím uvědomte si, že data nemusí být úplně nebo úplně odstraněna ze všech našich systémů (např. zálohy atd.).

Oznámení o ochraně osobních údajů CCPA

Kalifornský kodex nařízení definuje „rezidenta“ jako:
(1) každý jednotlivec, který je ve státě Kalifornie za jiným než dočasným nebo přechodným účelem a
(2) každý jednotlivec, který má bydliště ve státě Kalifornie a který je dočasně nebo přechodně mimo stát Kalifornie.
Všichni ostatní jednotlivci jsou definováni jako „nerezidenti“.
Pokud se na vás vztahuje tato definice „rezidenta“, musíme dodržovat určitá práva a povinnosti týkající se vašich osobních údajů.

Jaké kategorie osobních údajů shromažďujeme?

Za posledních dvanáct (12) měsíců jsme shromáždili následující kategorie osobních údajů:

Shromážděny příklady kategorií
A. Identifikátory
Kontaktní údaje, například skutečné jméno, alias, poštovní adresa, telefonní nebo mobilní kontaktní číslo, jedinečný osobní identifikátor, online identifikátor, adresa internetového protokolu, e-mailová adresa a název účtu

ANO

B. Kategorie osobních údajů uvedené ve statutu evidence zákazníků v Kalifornii
Jméno, kontaktní informace, vzdělání, zaměstnání, historie zaměstnání a finanční informace

ANO

C. Chráněné klasifikační charakteristiky podle kalifornských nebo federálních zákonů
Pohlaví a datum narození

ANO

D. Obchodní informace
Informace o transakci, historii nákupu, finanční podrobnosti a platební údaje

NE

E. Biometrické informace
Otisky prstů a hlasové otisky

NE

F. Internet nebo jiná podobná síťová aktivita
Historie procházení, historie vyhledávání, online chování, údaje o zájmech a interakce s našimi a dalšími webovými stránkami, aplikacemi, systémy a reklamami

ANO

G. Geolokační data
Umístění zařízení

ANO

H. Zvukové, elektronické, vizuální, tepelné, čichové nebo podobné informace
Obrázky a zvukové, obrazové nebo hovorové záznamy vytvořené v souvislosti s našimi obchodními aktivitami

NE

I. Informace o zaměstnání nebo zaměstnání
Obchodní kontaktní údaje, abychom vám mohli poskytnout naše služby na obchodní úrovni, pracovní pozici, historii práce a odborné kvalifikaci, pokud se u nás ucházíte o zaměstnání

NE

J. Informace o vzdělávání
Záznamy studentů a informace o adresářích

NE

K. Závěry vyvozené z jiných osobních údajů
Závěry získané ze všech shromážděných osobních údajů uvedených výše za účelem vytvoření profilu nebo shrnutí například preferencí a charakteristik jednotlivce

ANO

Můžeme také shromažďovat další osobní údaje mimo tyto kategorie, kdy s námi komunikujete osobně, online nebo telefonicky nebo poštou v kontextu:
Přijímání pomoci prostřednictvím našich kanálů zákaznické podpory;
Účast na zákaznických průzkumech nebo soutěžích; a
Usnadnění při poskytování našich služeb a reakce na vaše dotazy.

Jak používáme a sdílíme vaše osobní údaje?

__________ shromažďuje a sdílí vaše osobní údaje prostřednictvím:
Cílené cookies / marketingové cookies
Více informací o našich postupech shromažďování a sdílení údajů naleznete v tomto oznámení o ochraně osobních údajů.
Z prodeje vašich osobních údajů se můžete odhlásit deaktivací cookies v Nastavení předvoleb cookies a kliknutím na odkaz Neprodávat mé osobní údaje na naší domovské stránce.

Můžete nás kontaktovat na adrese https://online-videos-downloader.com/kontakt nebo odkazem na kontaktní údaje ve spodní části tohoto dokumentu.

Pokud používáte oprávněného agenta k uplatnění svého práva odhlásit se, můžeme žádost zamítnout, pokud autorizovaný agent nepředloží důkaz, že byl platně oprávněn jednat vaším jménem.

Budou vaše informace sdíleny s někým jiným?

Vaše osobní údaje můžeme sdělovat našim poskytovatelům služeb na základě písemné smlouvy mezi námi a jednotlivými poskytovateli služeb. Každý poskytovatel služeb je nezisková entita, která zpracovává informace naším jménem.

Vaše osobní údaje můžeme použít pro naše vlastní obchodní účely, například pro provádění interního výzkumu pro technologický vývoj a demonstrace. To se nepovažuje za „prodej“ vašich osobních údajů.

__________ v předchozích dvanácti (12) měsících poskytl třetím stranám pro obchodní nebo komerční účely následující kategorie osobních údajů:

Kategorie B. Osobní údaje, jak jsou definovány v zákoně o evidenci zákazníků v Kalifornii, například vaše jméno, kontaktní údaje, vzdělání, zaměstnání, historie zaměstnání a finanční informace.
Kategorie K. Vyvození závěrů z jakýchkoli osobních informací uvedených výše za účelem vytvoření profilu nebo shrnutí například preferencí a vlastností jednotlivce.
Kategorie třetích stran, kterým jsme zpřístupnili osobní údaje pro obchodní nebo komerční účely, naleznete v části „S KOM BUDOU VAŠE INFORMACE SDÍLENY?“.

__________ prodal následující kategorie osobních údajů třetím stranám v předchozích dvanácti (12) měsících:
Kategorie B. Osobní údaje, jak jsou definovány v zákoně o evidenci zákazníků v Kalifornii, například vaše jméno, kontaktní údaje, vzdělání, zaměstnání, historie zaměstnání a finanční informace.
Kategorie třetích stran, kterým jsme osobní údaje prodali, jsou:

Vaše práva s ohledem na vaše osobní údaje

Právo požadovat vymazání údajů - žádost o vymazání

Můžete požádat o vymazání svých osobních údajů. Pokud nás požádáte o smazání vašich osobních údajů, budeme vaši žádost smazat a smažeme vaše osobní údaje, s výhradou určitých výjimek stanovených zákonem, jako je mimo jiné výkon jeho práva na svobodu projevu jiným spotřebitelem. , naše požadavky na dodržování předpisů vyplývající z právního závazku nebo jakéhokoli zpracování, které může být požadováno k ochraně před nezákonnými činnostmi.

Právo na informace - Žádost o informace

V závislosti na okolnostech máte právo vědět:
zda shromažďujeme a používáme vaše osobní údaje;
kategorie osobních údajů, které shromažďujeme;
účely, pro které jsou shromážděné osobní údaje použity;
ať prodáváme vaše osobní údaje třetím stranám;
kategorie osobních údajů, které jsme prodali nebo zveřejnili pro obchodní účely;
kategorie třetích stran, kterým byly osobní údaje prodány nebo zveřejněny pro obchodní účely; a
obchodní nebo komerční účel shromažďování nebo prodeje osobních údajů.
V souladu s platnými právními předpisy nejsme povinni poskytovat nebo mazat informace o spotřebitelích, které byly v reakci na žádost spotřebitele de-identifikovány, nebo znovu identifikovat jednotlivé údaje za účelem ověření žádosti spotřebitele.

Právo na nediskriminaci při výkonu práv spotřebitele na ochranu soukromí

Pokud uplatňujete svá práva na ochranu soukromí, nebudeme vás diskriminovat.

Proces ověřování

Po obdržení vaší žádosti budeme muset ověřit vaši totožnost, abychom zjistili, že jste stejná osoba, o které máme informace v našem systému. Tyto snahy o ověření vyžadují, abychom vás požádali o poskytnutí informací, abychom je mohli porovnat s informacemi, které jste nám dříve poskytli. Například v závislosti na typu zadaného požadavku vás můžeme požádat o poskytnutí určitých informací, abychom mohli porovnat vámi poskytnuté informace s informacemi, které již máme v evidenci, nebo vás můžeme kontaktovat prostřednictvím komunikační metody (např. Telefonicky). nebo e-mail), který jste nám dříve poskytli. Můžeme také použít jiné metody ověřování, jak to dají okolnosti.

Osobní údaje uvedené ve vaší žádosti použijeme pouze k ověření vaší identity nebo oprávnění k podání žádosti. Pokud je to možné, nebudeme od vás požadovat další informace pro účely ověření. Pokud však nemůžeme ověřit vaši totožnost z údajů, které již uchováváme, můžeme vás požádat o poskytnutí dalších informací pro účely ověření vaší identity a pro účely zabezpečení nebo prevence podvodů. Jakmile provedeme ověření, tyto dodatečně poskytnuté informace odstraníme.

Další práva na soukromí

můžete vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů
můžete požádat o opravu svých osobních údajů, pokud jsou nesprávné nebo již nejsou relevantní, nebo můžete požádat o omezení zpracování údajů
můžete určit oprávněného agenta, který za vás podá žádost podle CCPA. Můžeme zamítnout žádost oprávněného agenta, který nepředloží důkaz, že byl platně oprávněn jednat vaším jménem v souladu s CCPA.
Pro uplatnění těchto práv nás můžete kontaktovat na adrese https://online-videos-downloader.com/kontakt nebo odkazem na kontaktní údaje ve spodní části tohoto dokumentu. Pokud máte stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom od vás slyšeli.

12. DĚLÁME AKTUALIZACE TOHOTO OZNÁMENÍ?

Stručně řečeno: Ano, toto oznámení aktualizujeme podle potřeby, abychom zůstali v souladu s příslušnými zákony.

Toto oznámení o ochraně osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. Aktualizovaná verze bude označena aktualizovaným „revidovaným“ datem a aktualizovaná verze bude účinná, jakmile bude přístupná. Pokud v tomto oznámení o ochraně osobních údajů provedeme podstatné změny, můžeme vás o tom informovat buď nápadným zveřejněním oznámení o těchto změnách, nebo přímým zasláním oznámení. Doporučujeme vám, abyste si toto oznámení o ochraně osobních údajů často prohlíželi, abyste byli informováni o tom, jak chráníme vaše informace.

13. JAK NÁS MŮŽETE KONTAKTOVAT O TOMTO OZNÁMENÍ?

Máte-li dotazy nebo připomínky k tomuto oznámení, můžete nám poslat e-mail na adresu kontaktní formulář google

14. JAK MŮŽETE REVIDOVAT, AKTUALIZOVAT NEBO ODSTRANIT ÚDAJE, KTERÉ OD VÁS Sbíráme?

Na základě platných zákonů vaší země můžete mít právo požadovat přístup k osobním údajům, které od vás shromažďujeme, změnit tyto informace nebo je za určitých okolností vymazat. Chcete-li požádat o kontrolu, aktualizaci nebo odstranění vašich osobních údajů, odešlete žádost na našem webu Kontaktní formulář.

Podporované stahovače videí (1000+)

Jazyky